برای دیدن تصویر اصلی در صفحه جدید کلیک کنید.
آشپزی برگرفته ازعادت ها، ذائقه ها، فرهنگها هم چنین ویژگیهای طبیعی وجغرافیایی محل سکونت اقوام مختلف است.براین اساس زنان ترکمن نیزازدیربازباتوجه به شرایط زندگی،غذاهای متنوعی را برای خانواده های خود تهیه می کرده اند.
خانم لطیفه صوفی زاده از کلاله،تجربیات وتحقیقات خود پیرامون طرزتهیه وپخت غذاهای ترکمنی رابه رشته تحریردرآورده و درقالب کتابی تحت عنوان«سفره صحرا»منتشرکرده است.
دراین کتاب که در65صفحه عرضه شده است، طرزتهیه وپخت بیش از40نوع عذابه زبانی ساده وجذاب ارئه شده است.علاوه براین 16صفحه پایانی کتاب به عکس های رنگی وزیبای غذاهای معرفی شده اختصاص یافته است.علاقمندان کتاب «سفره صحرا» رامی توانندازکتابفروشی های معتبرتهیه نمایند.

منبع: جمعیت فرهنگی هنری مختومقلی کلاله