سفره پربرکت ترکمنان خبرگزاری میراث فرهنگی
چکدرمه |
انواع نان های خوشمزه و با کیفیت توسط زنان ترکمن پخته می شود. یکی از نان های معروف و خوشمزه ترکمن " بیشمه" است که نانی شبیه زولبیا و بامیه است که با ماست و شیرین و شکر و تخم مرغ تهیه می شود.
" بوروک" نیز نانی است که با اسفناج یا گوشت پر می شود و بعنوان غذا هم صرف می شود. نان های قاتلاما، اکمک، چافاتی، پوسیق و ... از انواع دیگر نان های ترکمنی هستند.
نوشیدنی اصلی ترکمنان دوغ شتر است. از آنجا که شتر از دام های اصلی این منطقه است فرآورده های لبنی این حیوان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
این دوغ بسیار مقوی است و با محصولات دیگری مثل آق آران که نوعی سرشیر خیلی غلیظ است از مهمترین محصولات لبنی مورد استفاده ترکمنان هستند.
+ نوشته شده در سه شنبه ۱۳۹۲/۰۴/۰۴ ساعت 18:27 توسط محمد قجقی
|